Vad ska man göra på semestern? 1
Inspiration,  Europa,  Restips

Vad ska man göra på semestern?

Dags att resa snart? Har ni planerat innehållet ännu eller kvarstår frågan: Vad ska man göra på semestern?

Det är många som aldrig gör något på sin semester förutom att gå till stranden eller poolen och sedan lite lunch för att gå tillbaka till solstolen. Det är inget fel i det, alla gör som man vill. Men vill man se lite mer, uppleva platsen man är på, ja, då är det kanske dags att börja leta lite saker man kan hitta på.

Som tur är finns det nu en sida som kan hjälpa till att lösa alla problemen, klart man kan skriva in sökord på nätet och se vad som dyker upp, men varför lägga ned en massa tid på det när någon annan har satt ihop allt redan…

Oavsett om man vill se fotboll, snorkla, gå på ett muséum eller prova mat och vin i Italien, här finns allt! 

Tänk på att många sevärdheter, som Acatraz eller Colloseum ofta har väntetider eller begränsat antal besökare, jag har själv upplevt detta för ett besök på Alcatraz och även Pearl Harbor. Det ena var slutsålt medans det andra var tre timmars väntan på att få komma in.

Hade jag vetat om GetYourGuide så hade jag bokat via dem och sluppit både besvikelse samt stå i kö och vänta i flera timmar. 

Men oavsett vart du planerar att åka, spana in sidan här, du kanske hittar något kul att göra, som du inte ens visste fanns! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.