Resesidan.se om Krägga Herrgård
|

Weekend på Nya Krägga HerrgårdEn Weekend på Nya Krägga Herrgård, strax utanför Bålsta, är en härlig upplevelse, en pärla utmed Mälarens strand.

Resesidan.se om Krägga HerrgårdKrägga Herrgård har under sista året genomgått en stor och omfattande renovering. Sedan tidigare är Deluxe-rummen snyggt och individuellt inredda. Nu har man även tagit tag i konferensavdelningen och Sjövillan samt den stora festvåningen, Stallet.  Konferenslokalerna är sobert inredda i mjukgrå nyanser och enstaka inslag av rött.

Den mysiga matsalen har även den fått nya möbler och menyn bjuder på lokala delikatesser och produkter från närområdet. Krägga Herrgård lägger stor vikt att servera vällagad och god mat och servicen är kunnig, vänlig och trevlig. Man känner sig omhändertagen när man kliver in i någon av de fina matsalarna. Firar man något speciellt kan man sitta i egen matsal eller kanske få middagen serverad nere vid bryggkanten i lusthuset!Resesida.se om Krägga HerrgårdKrägga Herrgård lämpar sig att åka till, inte bara om man vill fira på tu man hand, utan även om man firar en födelsedag eller annan högtidsdag. Hotellet ligger vackert vid Mälaren och man kan promenera genom hotellets parkområde. Till hotellet hör även det nyrenoverade Stallet, en festvåning för upp till 300 gäster.
Resesidan.se om Krägga HerrgårdFör den som skall konferera så har mötesrummen blivit vackra och inbjudande. Man kan även konferera i eget hus.

En weekend på Nya Krägga Herrgård kan med fördel startas med hotellets underbara Afternoon Tea, spa-behandling eller promenad i markerna, middag med fördrink och en god och avkopplande natt i de sköna sängarna. Läs mer om Krägga Herrgård här >

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.