Asien, Europa, Hotell, Karibien, Nordamerika, Restips

5 destinationer för din bröllopsresaBoka sin bröllopsresa är får många en rolig uppgift, här tipsar vi om några roliga destinationer.

 

Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa

Hilton Bora Bora(C) Hilton

Från Bora Bora tar man ett litet plan för vidaretransport till Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa, och den resan är otroligt vacker över små öar och det klara turkosa havet. Vilandes på den vita stranden ligger dessa drömvillor med solterrasser, badplattformar i den grunda lagunen. Snorkla och möt exotiska fiskar direkt från er villa. Njut spektakulära solnedgångar och soluppgångar från villan, unna er underbara behandlingar inne på spa-avdelningen. Här äter man god mat, lokala smaker eller medelhavsmenyer, fina drinkar eller fruktjuicer från strandbaren och poolerna. En lyxresa i klass!

 

 

Bröllopsresan ska både vara exkotisk, mysig och spännande

Four Seasons Hualalai, Hawaii

Four Seasons, Hualalai

(C) Four Seasons, Hualalai – Hawaii

Många brudpars drömresmål! Hawaii och lyxiga Four Seasons Hualalai. I ett av paketen ingår hyrbil, romantisk middag på stranden (1 dag) och frukost alla dagar. Njut tillvaron vid de fantastiska poolerna, varav en är endast för vuxna, innan ni besöker den underbara spa-avdelningen och tar parbehandlingar. Upptäck ön på förmiddagen, koppla av och stressa av på eftermiddagn och njut en god Mai Tai innan den lyxiga middagen serveras på Makai Terrace.

Bellagio Hotel, Las Vegas, USA

bellagio(C) Factmonster, Bellagio Hotel, Las Vegas

Las Vegas är kanske inte resmålet man åker till för “rymma iväg” eller vara ostörda. Men ett otroligt häftigt resmål för den som ändå vill uppleva något helt annorlunda. Bellagio erbjuder vackra, lyxiga rum, pampiga poolområden, fina restauranger, prisbelönat spa, konstutställningar och vackra trädgårdar. Las Vegas erbjuder ännu mer! Roliga shower, casino, disco, surrealistiska barer och restauranger. Ett måste när man är här är att gå in på alla de hotell som finns längs med “strippen”. La Venezia har kanaler och gondolturer, New York New york erbjuder inomhus tivoli, bara för att nämna något. Gillar ni god mat och dryck så har Vegas idag några av USAs bästa krogar.

MAldiverna

(C) Resesidan.se Soneva Gili, Maldiverna

Maldiverna

Det perfekta sättet att böja “leva lyckligt i alla sina dagar”, på en privat strand eller ö i en överdådig villa. Maldiverna har varit ett mycket populärt resmål från Sverige under många år. Njut av lata och varma dagar på solterrassen i villan, eller bada direkt från huset, snorkla och koppla av. Strosa på stranden och känn den mjuka sanden under fötterna. Vällagad och god mat serveras i restaurangen och fina spa med välgörande behandlingar lockar till mer avkoppling. Se en film i Fjungelbion eller åk med på en dagsutflykt till havs.

bröllopsresa

(C) Boarding Area, Mystique Restort, Santorini

Mystique Resort, Santorini, Grekland

Santorini är nog kanske Greklands Lyxigaste ö. I staden Oia ligger många av öns stjärnspäckade hotell och resorts. Hotellet erbjuder olika typer av sviter, alla med privata terrasser, några med utomhus jacuzzi, andra med privata gym eller varför inte en egen villa, som har allt man kan tänka sig att inte behöva på en bröllopsresa! Mystique erbjuder bar och restaurang, även möjlighet att äta privat och enskilt, med utsikt över vulkanen. Santorini är verkligen en ö för romantiker.

 

 

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

One thought on “5 destinationer för din bröllopsresa

  1. Trevlig blogg! Florens är också en otroligt romantisk stad som drar till sig bröllopsreseresenärer från hela världen 🙂 spana in min blogg för min info om Florens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×