Apollo låter sina gäster skräddasy drömresan 1
Nyheter

Apollo låter sina gäster skräddasy drömresan

Apollo till hela världén

För att erbjuda kunderna fler alternativ att hitta sin drömresa lanserar Apollo resor med flexibel
reslängd som ett komplement till charterutbudet. Det betyder att hela världen öppnar sig för Apollos kunder.

Apollo vill göra det enkelt för alla att skräddarsy sin egen paketresa. I början av juni lanserade Apollo sitt dynamiskt paketerade erbjudande av flyg och hotell till (nästan) hela värden. Att komplettera charterresorna med resor med flexibel reslängd är en viktig förstärkning av Apollos utbud. Och en
möjlighet för Apollo att ta andelar på den delen av resemarknaden som växer snabbast just nu.

Bästa pris i varje givet ögonblick, noga utvalda hotell och paketresans alla fördelar med en välkänd, etablerad researrangör är några skäl för kunderna att välja Apollo.

Kunderna bestämmer vart i världen de vill åka, hur länge de vill vara borta. Vi erbjuder flyg från
400 olika flygbolag och noga utvalda hotell i samarbete med hotellpartners. Det går att boka både sol-och badresor samt storstadsresor. De kunder som bokar en resa till en destination som Apollo har
i sitt charterutbud kan t ex få hjälp från Apollos reseledning på de ställen där vi har personal tillgänglig. Fler funktioner och tjänster kommer läggas till framöver.

Satsningen är en del av Apollos framtida strategi för att växa inom resesegmentet. Flera områden som Apollo bara i begränsad omfattning erbjuder kunderna idag har identifierats. Det är områden där vi tror att det finns förutsättningar för tillväxt i framtiden.

– Vi måste vara där kunderna är. Arbetet med att bredda oss har redan påbörjats i och med vår satsning på koncepthotell. Nu tar vi nästa steg in i ett nytt segment för oss när vi nu lanserar möjlighet för kunderna att paketera sina egna resor hos oss, säger Nina Hornewall, Apollos Sverigechef.

Apollo har redan tidigare testat att erbjuda dynamiskt paketerade resor när Apollo Flex lanserades 2012. De nya flexibla resorna ersätter Apollo Flex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.