Flera nya spännande träningsmöjligheter på Apollos koncepthotell 2
| | |

Flera nya spännande träningsmöjligheter på Apollos koncepthotellFlera nya spännande träningsmöjligheter på Apollos koncepthotell 3Apollo testar den här sommaren ett nytt familjekoncept på Kaya Side i Turkiet och på Mythos Beach på Rhodos. Under högsäsong fylls programmet på med en rad nya aktiviteter på hotellen. Sambafotboll i Turkiet, möjlighet till träning med en PT på Mythos och på båda hotellen kan man lära sig dansa á la Bounce. Allt gratis för gästerna.

– Vi vill erbjuda våra gäster något extra när de bor på dessa hotell. Där finns redan ett brett utbud av olika aktiviter för hela familjen, men vi tror att kan fylla på med ännu fler aktiveter som kan variera under säsongen. Därför testar vi nu att köra fotboll, dans och möjlighet att boka en PT, så får vi se vad kunderna tycker. Det kan komma flera olika gästspel på dessa hotell framöver, säger Nina Hornewall som är chef för Apollo i Sverige.

Sambafotboll
Under en vecka i juli har gästerna på Kaya Side möjlighet att träna och spela sambafotboll. Sambafotboll är en typ av fotboll som strävar efter att sprida glädje och inspirera, och har sitt ursprung i Brasilien. I sambafotboll är resultatet sekundärt. Det viktigaste är att spela det vackra spelet till sambatoner!
Träningen och matcherna pågår 14-19 juli och arrangeras utomhus på gräsyta. Träningen sker i olika åldersindeladegrupper 7-12 år och 13 -17 år. Inga förkunskaper krävs.

Chans till dans

Under en vecka under sommaren ger vi gästerna på Kaya Side och Mythos Beach möjlighet att dansa sig i form. Vi erbjuder två olika dansgrupper: en för vuxna och en för tonåringar. Alla danspass leds av professionella dansinstruktörer.
Danspassen pågår 3-9 augusti Danspassen arrangeras utomhus på en träningsplattform under solskydd (utan speglar), och gäller för minst 3 och högst 35 deltagare. Inga förkunskaper krävs.Personlig tränare på Mythos
I sommar har du chansen att komma i toppform och hitta de träningsformer som passar bäst för just dig tillsammans med vår mångsidiga personliga tränare Milla Åkerlund. Passen läggs upp av Milla i samråd med dig som deltar. Merparten av träningen sker utomhus, men klasserna kan också förläggas på hotellets gym.
Ta tillfället i akt och boka personlig tränare (PT) på Mythos Beach 11-23 augusti. Pris: 295 kronor/pass.

På både Mythos Beach och Kaya Side finns ett fast träningsprogram med bl a flera grupptränings- pass per dag för gästerna. Dessa gästspel tillkommer utöver det vanliga programmet.

 

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.