Restips på Resesidan.se
Hotell,  Karibien

Apotek Hjärtat erbjuder rabatter på Apollos resor

Tack vare ett nytt samarbete med Apollo kan Apotek Hjärtat nu erbjuda medlemmar i Klubb Hjärtat fina erbjudanden på resor.

Tobago© Sunsail Fr

Det handlar både om stående rabatter till destinationer i Europa och tillfälliga erbjudanden på utvalda resor, till exempel hälso- och träningsresor.
Apotek Hjärtat vill hjälpa människor att må bättre. En populär väg till bättre hälsa och välmående är att resa – att umgås med nära och kära, uppleva andra kulturer, byta klimat eller helt enkelt ladda batterierna.
– Att vi i Sverige är ett resande folk är ju inte så konstigt – vår längtan efter solen är så stark. Och det finns också bevis på semesterresans positiva effekt på hälsan, säger Jonas Mjöbäck, kommunikationschef på Apotek Hjärtat.
Apotek Hjärtat erbjuder redan i dag resenärer allt från solskyddsprodukter, reseförpackningar och receptfria läkemedel som underlättar på resan. För dig som ska resa till ett land där malariamyggan finns, är våra apotek en självklar kanal där du hämtar ut din medicin.
Dessutom har Apotek Hjärtat utvecklat webbtjänsten ”Resehjälpen” som med ett enkelt knapptryck ger svar på allt som kan vara bra att tänka på och ha med sig beroende på vart i världen resan går.Tjänsten som lanserades förra året uppdateras med nya resmål. Apotekhjartat.se/resehjalpen

Tobago_1© Daily Mail

Samarbetet med Apollo resor innebär också att Apotek Hjärtats cirka 2 000 medarbetare får fina rabatter och erbjudanden på resor med Apollo.
Om Klubb Hjärtat
Apotek Hjärtats kundklubb har idag över 1,3 miljoner medlemmar. De får unika erbjudanden och inbjudningar till uppskattade klubbdagar med hälsotema. Medlemmar i Klubb Hjärtat får 3 procents bonus på egenvårdsköp (receptfria läkemedel och handelsvaror) gjorda på samtliga Apotek Hjärtat. Bonus erhålls från 1000 poäng (1 kr =1 poäng) som ger 30 kr. Bonus betalas ut fyra gånger per år och laddas upp direkt på kortet.
Om Apollo
Apollo är Sveriges tredje största researrangör och står för det bredaste charterutbudet i Sverige. Aktivitetsanläggningen Playitas på Fuerteventura ingår också i koncernen. Apollo är ett helägt dotterbolag till den schweiziska resekoncernen Kuoni. I Norden har Kuoni närmare 1000 medarbetare och totalt 1 miljon resenärer till resmål i hela världen.
– See more at: https://www.apotekhjartat.se/om-oss/pressrum/pressmeddelanden/apotek-hjartat-erbjuder-rabatter-pa-apollos-resor/#sthash.UMw6GI0G.dpuf

Källa: Klubb Hjärtat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.