Hitta bästa priser på hotell i Miami (och andra platser) 6
Hotell,  Inspiration

Hitta bästa priser på hotell i Miami (och andra platser)

Med åren så har hotellen blivit mer och mer viktiga när jag reser. Förut var det inte så noggrant vart man bodde, det kunde vara nära en strand så var man nöj. Så är det inte längre. Men nu kan jag hitta bästa priser på hotell i Miami, och andra ställen med.

Jag återkommer till Miami, som ni kanske märker, även om det har blivit dyrt att vara i USA nu med den svaga kronan och att Miami har blivit superdyrt, så är det något speciellt att vara här.

Första gången jag var i Miami var 1996, jag jobbade för Fritidsresor och TEMA Resor och var stationerad i Florida. Då höll man på som bäst med att fixa upp det som idag är kända South Beach. Det var inte många hotell som vara klara då men Ocean Drive hade redan blivit uppfixat och redan då känt som en Partygata.

Hitta bästa priser på hotell i Miami (och andra platser) 7

Hotell i parad i Miami

Sedan dess har en mängd häftiga hotell öppnats. Alla vackra Art Decohusen är omhändertagna och många varsamt renoverade till fina lyxhotell. Och det pågår ännu utveckling av husen och fler och fler hotell dyker upp. Och priserna på många av dessa hotell är med dyra. Hilton har renoverat och öppnat Cabanas, Axel Beach öppnar nytt hotell i januari och flera nya poppar upp runt Miami Conveniton Center.

Vi har fastnat för Nautilus, som ligger på Collins Avenue. Även det ett hus i Art Deco-stil. Man kan riktigt känna av den gamla känslan när man kliver in i hotellets lobby.

Hitta bästa priser på hotell i Miami (och andra platser) 8

En gång i tiden var den säkert smyckad med massa konstverk och tavlor, mjuka mattor och sittgrupper. Idag är en sparsmakat avskalad och tidsenliga möbler finns i lobbyn och vid baren, som är nedsänkt i lobbyn.

Går man förbi den, mot baksidan, passerar man restauranger och frukostmatsalar och sedan hittar man fram till poolen.

Här finns två avlånga pooler, en mängd solstolar och även en fin och trevlig poolbar.

Hitta bästa priser på hotell i Miami (och andra platser) 9

Att ligga och sola kostar inget om man inte vill hyra cabanas. Å andra sidan betalar man en Resort Fee (cirka $25/dag) för att få handdukar, WIFI och även möjlighet att ligga på solstolar på stranden. Det skall man komma ihåg när man bokar.

Vi har bokat online de sista gångerna, här kan man verkligen göra fynd >

Senast så hade man bland annat erbjudande om att bokade man tre nätter eller mer så fick man 40% rabatt. Vi har även hittat nyöppnade hotell, som har rätt så rejäla prissänkningar, för att locka nya gäster till sig. Så det är bara att botanisera bland hotellen.

Hitta bästa priser på hotell i Miami (och andra platser) 10

Versace Villa är ett kul besök. (Om ni kommer in). Detta superlyxhotell har 10 sviter. Huset ägdes av Versace och allt har han satt sin prägel på. Poolen är otroligt vacker, där den ligger i trädgården. Läs här om vårt besök inne i Versace Mansion. 

Många nya favorithotell i Miami

Det är inte bara runt Collins Avenue och Ocean Drive hotellen poppar upp, även på andra sidan av Miami Beach har många fina hotell öppnats. Bland annat Mondrian som blivit lite av ett partyställe i Miami. Även Down Town Miami har fått många nya fina hotell. Här finns bland annat W, Kimpton och inte långt där ifrån Lyxhotellet Mandarin Oriental.

Hitta bästa priser på hotell i Miami (och andra platser) 11

Men vi är tillbaka på Nautilus i Miami och deras fina rum och sköna sängar. Läget är bra, det är cirka 10 minuter till shopping och restauranger, en liten lagom promenad att göra och det är samma promenadavstånd för att komma till Ocean Drive.

Ett perfekt läge om man även vill göra utflykter i och runt Miami. Hotellet ligger nära allmänna parkeringsplatser, om ni har hyrbil, och inte vill betala rätt mycket för hotellparkeringen. Även Hop On/Hop Off-bussen stannar här.

Så om du skall ut och resa nu och vill leta lite nya roliga hotell i världen så kolla in sidan här, vi sparade 3000:- på vår kommande Miamiresa i alla fall.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.