Natur
|

Kintoshares nya priser, bil när man behöver det

I dagarna släppte Kintoshares nya priser. Det är en ändring i hela pristabellen och med nya medlemskapsnivåer som gör att man har justerat pris. Men fortfarande är det intressant att kunna ha en bil när man behöver det.

Jag har skrivit om Kintoshare förut om hur enkelt och smidigt det är att kunna ha en bil när man har behov för det och så tycker jag ännu. Kintoshare var innan otroligt prisattraktivt, en liten bil för 55:-/timme. För ett par veckor sedan aviserade dem att man skulle ändra priser och medlemskap.

Kintoshares nya priser, Bil när man behöver det

Kinto Share, bil när man behöver det

Har man ett gratis medlemskap, som fortfarande finns, betalar man idag lite mer än man gjort innan. Nu ligger priset på en timme för den minsta bilen på 85 kr, innan betalade man 55 kr. Priset sjunker mycket om man blir medlem och tar man dyraste medlemskapet för 499:-/månad betalar man bara 45:- per timme.

Kintoshare i de större städerna

Företaget växer fort nu och det poppar upp garageplatser lite överallt. Jag tycker det känns som att bilarna är lätta att hitta och kostnadseffektiva med. Bor man dessutom i en stad där det finns vägtullar, så ingår även det i priset.
Kintoshares nya priser


Bli gratismedlem idag du med och kör bil bara när du behöver det, klicka här och anmäl dig > 

Här kan ni läsa mer om hur vi har använt Kintoshare >Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.