Club Med p åmaldiverna
Hotell,  Inspiration,  Sol & Bad

Lyxigt boende på Maldiverna med Club Med

Lyxigt boende på maldiverna

Lyxigt boende på Maldiverna är det många som vill ha. Maldiverna är populärare än aldrig förr. Hotellen bokas på och väldigt mycket är åter igen fullbokat.  Lyxresorna från Sverige ökar stadigt och under sportlovet hade lyxresebyrån Travel Beyond ett eget chartrat plan från Qatar som flög direkt till Male från Stockholm.

Det planet var helt slutsålt. Så vill man boka en resa till Maldiverna är det dags att börja leta. 

Club Med har med lyxiga villor på Maldiverna

Club Med har lyxresorten Finolhu Villas på Maldiverna. En slående vacker resort i absolut lyxklass där varje villa har egen pool och privat tillgång till havet.

Finolhu Villas är en premiumresort designad för par och har den högsta graderingen, fem treuddar, i Club Meds egen ranking. Resorten ligger i anslutning till Club Meds tidigare resort Club med Kani (fyra treuddar). En fem minuter lång båtfärd tar gästerna mellan resorterna.

På Finolhu finns bland annat den exklusiva fine-dining-restaurangen MOTU, en designer boutique, fullutrustat gym och ett lyxspa i regi av det brittiska skönhetsmärket ILA. Gäster kan välja mellan ett urval skräddarsydda spa-behandlingar; par har möjlighet att boka duo-behandlingar i sin egen villa. Här finns också butler-service och ”Cinema Under the Stars”.

Med en perfekt mix av modern lyx och det vackra Maldiviska landskapet erbjuder villorna både exklusivt privatliv och möjligheten att ta till vara det stora utbudet på nyligen uppdaterade Club Med Kani resort med bland annat nattklubb, live musik och shower. Club Med Kani har också ett lyxområde, rankat med fem treuddar, som också är tillgängligt för gäster på Finolhu.

På Club Med FInolhu Villas finns möjlighet att åka jetski, dyka och delta i aquafitness. Fem minuter bort med speedboat ligger Club Med Kanis sportcenter där man bland mycket annat kan låna kajak och segla.

Här kan du läsa mer och även boka nu innan allt är slutsålt >

Club Med Finolhu Villas

Öppet året runt från februari 2015. Bokningen öppnar den 7 oktober 2014.

52 individuella villor, pool, gym, spa och bar

Club Med Finolhu Villas har 52 villor i fyra olika kategorier, fördelade på: 13 Sunrise Beach Villas, 9 Sunset Beach Villas, 17 Lagoon Villas, 13 Sunset Lagoon Villas.

18 års-gräns

Fem minuter speedboat från Club Med Kani

Aktiviteter inkluderar dykning, snorkling, aquafitness, jetski, parasailing, tennis, gym, badminton, pingis, yoga och meditation

Priser från ca 14 000 kronor/natt per villa.

Club Med Kani

Helt nyrenoverat från och med januari 2015. Bokningen öppnar 7 oktober 2014.

Barn över 14 år välkomna

24 deluxe (4T) bungalows

75 sviter på styltor i havet

Aktiviteter inkluderar dykning, gym, kajak, segling, snorkling och pool

 

Priser från ca 14 500 kronor/natt per villa

Prenumererar du på Nyhetsbrevet?

Anmäl dig idag till restips, nyheter och mycket mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×