Nu börjar Black Friday - passa på att fynda! 1
Nyheter,  Upplevelser

Nu börjar Black Friday – passa på att fynda!

November är som oftast en mörk och regnig månad som för många lyser upp i slutet av månaden. Nu börjar Black Friday!

I år blir allt lite annorlunda, det börjar vi bli vana vid snart. Mycket har flyttats till den digitala världen, på gott och ont, och nu kommer även vissa delar av Black Friday att bli digitala.

För den som vill fynda och handla billigt inom resevärlden kan göra bra deals nu. Flertalet flygbolag och hotell går ut med erbjudanden om bättre priser. Även om många inte kallar sina erbjudanden för Black Friday så rider man på vågen av shoppingsugna resenärer. På Järva Park Hotel, i Solna kickar man igång ett specialerbjudande som kan vara värt att kolla extra på.

400:- för ett enkelrum och 500:- för ett dubbelrum. Kan bokas på fredag den 27/11 2020, så många rum man vill, ända fram till den 31/12 2021. Inte bara att det är ett lågt pris, man får även kvällsmat och frukost i priset.

Black Friday med superrabatter

Men inte bara hotell, flyg och andra resor kan fyndas denna vecka eller under en dag. Största fynden görs väl för de som vill handla online. Många har redan tjuvstartat med sina erbjudanden, en av dem är Ali Baba (som vi skrev om här). Ali Baba har nog allt man kan tänka sig. Det är rätt kul att bara söka runt bland produkterna och se på allt kul. Mycket är ju väldigt bra med och vil man köpa så har vi fått lite koder att handla med, kolla längst ned på inlägget.

Melia Alicante, på Resesidan, fynda Black Friday priser

Hotellen lockar mest

Ett av våra favorithotell i Spanien, Meliá Alicante, går även de ut med erbjudanden upp till 50% kan man fynda hos dem. Läs mer här >

Fördelen med många reseerbjudanden är att man kan faktiskt boka för en period längre fram och som oftast så är det fritt att avboka. Så det kan bli lättare att planera sina resor, om man vill iväg snart igen.

Vi kan rekommendera besök i Lissabon, här kan ni läsa ett av de blogginlägg vi har på Resesidan.

Happy Shopping!

Här nedan  har ni koder för lite rabatter på Ali Baba, klicka här för att komma till sidan.

BLACKFRIDAY420 – $4 off on order value over $20
BLACKFRIDAY305 – $5 off on order value over $30
ALIEXPRESSBF7 – $7 off on order value over $50
ALIEXPRESSBF9 – $9 off on order value over $900
ALIEXPRESSBF12 – $12 off on order value over $110
AEBFNEW2020 – $4 off on order value over $5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.