Resesidan tipsar om kryssning
Europa

Kryssa med världens största kryssningsfartyg?

I sommar kryssar för första gången världens största fartyg, Allure of the Seas, i Medelhavet. Ving kan erbjuda ett flertal kryssningar med fartyget i samarbete med rederiet Royal Caribbean International.

Hur är det att kryssa med världens största kryssningsfartyg?

Kryssningarna med Allure of The Seas går till Spanien, Frankrike och Italien och ombord finns en uppsjö av aktiviteter att välja mellan. En häftig nyhet för alla ABBA-älskare är att Björn Ulveaus och Benny Anderssons Mamma Mia-musikal sätts upp ombord.

I Vings kryssningsprogram finns två olika typer av rutter med Allure of the Seas i sommar. Den ena tar sin utgångspunkt i Barcelona och den andra i den italienska huvudstaden Roms hamnstad Civitavecchia. Därutöver görs även stopp i Marseille i Frankrike, La Spezia och Neapel i Italien och Palma på Mallorca.

Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda kryssningar med världens största fartyg här i Europa i sommar. Medelhavet är ett mycket populärt kryssningsområde och att få uppleva så många spännande platser och länder på en och samma resa med världens största fartyg blir ett minne för livet, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Hur är det att kryssa på världens största kryssningsfartyg?

Allure of The Seas storlek är imponerande och ombord ryms närmare 5 500 passagerare och drygt 2 000 besättningsmän. Här finns även en uppsjö av faciliteter såsom klättervägg, gym, teater, isrink, ett stort utbud av restauranger och barer, shopping och flera soldäck med pooler och solstolar. Vill man ägna sig åt mer fartfyllda aktiviteter under vistelsen till havs finns både surf- och fallskärmssimulator ombord och zip-line.

Förutom alla aktiviteter ombord erbjuds även underhållning i olika former, där en av årets nyheter är en uppsättning av den populära musikalen Mamma Mia som man kan se gratis ombord från och med den 14 juni 2015. I musikalen deltar ett flertal artister med bakgrund från större uppsättningar på bla Broadway.

Kryssningarna med Allure of the Seas i Medelhavet går från slutet av maj till mitten slutet på oktober 2015.

Prisexempel

Kryssningspaket ”Palma, Rom, Neapel, Marseille”: 7 nätters kryssning med Allure of the Seas med boende i insideshytt (helpension och dricks ombord på fartyget ingår i priset), flyg ToR Barcelona + en hotellövernattning. Avresa från Arlanda, Stockholm den 17 oktober 2015, från 13 710 kronor per person.

För bilder, besök gärna Vings bildarkiv: www.ving.se/bildarkiv

Läs mer om Vings kryssningar på www.ving.se/kampanj-kryssning

Foto: Allure of The Seas, fotograf Royal Caribbean International

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.