Resesidan.se om Labadee

Daniel of The Seas är på Labadee

Kryssningsexperten Daniel har nyligen varit på en ny kryssning. Ett av stoppen var på Labadee.

Labadee

Jag har inte koll på antalet men tror det är ca femte gången jag är på Labadee, Royal Caribbeans privata destination på Haiti. Eftersom jag mest vill ha sol och bad på mina kryssningar är detta en av mina favoriter. Jag går alltid till Volumbus Cove längst bort och ligger på en solstol under en palm. Promenaden tar ca 15 min från fartyget men det är där jag tycker det är mysigast. Lugnt vatten och skugga under palmerna.

Labadee  en ö med det mesta

Lunchen serveras bbq style i närheten och kostar inget eftersom det är en privat RCCL destination. Barer finns nära och de går runt på stranden och säljer Labadoozies, en god isig fruktdrink med Rom. Har man dryckespaket ingår drinkarna. Andra sidan vetter mot Atlanten och är lite mer öppen och det är lite korallrev i vattnet vilket inte är så skönt när man ska bada.

d2

På Labadee kan man hyra en egen Cabana för att få vara lite mer privat. Det finns aktiviteter, utflykter, att köpa som att paddla kajak, åka bergbana, vattenskoter eller den mest populära av alla, Zip Line. Oavsett vad man väljer att göra har man en härlig dag på Labadee.

Resesidan.se om Labadee

Jag tycker ofta det är väldigt varmt här, just idag var det nog rekord med hela 35 grader i skuggan
Jag sitter nu i Diamond Club och dricker en drink före maten. Ikväll blir det middag på specialrestaurangen Chops Grille. Därefter ska jag se Isshowen. Imorgon kommer vi till Jamaica.Similar Posts

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.